Vijf keer per jaar vakblad Pluimveeweb
Pluimveeweb bracht al twee keer eerder een magazine uit voorafgaand aan Het Pluimveesymposium in Eersel. Toen stond de redactie vooral in het teken van de activiteiten op het symposium. Nu het magazine een vijfjaarlijkse freqentie krijgt, schrijft de redactie over alle ontwikkelingen die van belang zijn binnen de pluimveesector. Daarbij kijkt de redactie goed naar de verdeling tussen de vleeskuiken-, leg- en vermeerderingssector.
Het vakblad is gratis voor pluimveehouders in Nederland en BelgiVoor niet-pluimveehouders, agribusiness en periferie geldt een gratis proefperiode van 3 nummers. Heeft u belangstelling voor deze uitgave en die niet ontvangen? Vraag dan hier een exemplaar aan.
Inhoud
Huisverkoop van kippenvlees
Boerenerfkip geen idem dito-kippetje uit supermarkt
Uit de praktijk: Jurj Kuipers
Hele snavels met rood licht
Thema-avond gezondheid bij vleeskuikens
Ruim onder de norm met 5,4 dierdagdoseringen
Familie Mekkes uit Geesbrug over nieuwe aanpak enterokokken
Verlaging van staltemperatuur voorkomt kreupelheid
Het vermogen van Bert van den Brink
De Russische (pluimvee)beer verzilverd
Onderzoeksprojecten lopen stuk op haalbaarheid
Doden eendagshaantjes binnen drie jaar geschiedenis
De volgende schakel: Egga Food
Markt van gepelde en geverfde eieren groeit
Kijkje achter de schermen bij Oekrans legpluimveebedrijf Ovostar
Verse eiproducten binnen 24 uur na het leggen
Pluimveeweb digitaal
Energieneutrale Windstreekstal, prijzen leaserechten en tweets
Cijfers en bestemmingen export kip
Heel de wereld eet Nederlandse kip
Informatie-uitwisseling in vleeskuikenketen kan beter
Vleeskuikenhouder wil eerlijke informatie van broederij
Race to the bottom of opmars?
Ei prijst zich niet zomaar uit de markt