Fotoserie: Streekwinkel maakt drie-eenheid Suzie‘s Farm in Aalten compleet
Het totale bedrijf bestaat uit drie locaties: het restaurant met streekwinkel, het melkveebedrijf en het vleesvarkensbedrijf. Alle drie gerund door de famillie Ruesink. Het vlees, dat in de winkel verkocht wordt, komt van eigen boerderij. De bedoeling is ook dat de zuivelproducten binnenkort van eigen melk worden gemaakt, nu worden deze nog door een collega in de buurt geleverd.
Zien en beleven
Alle producten in de boerderijwinkel komen uit de regio. In een ruimte aangrenzend aan de winkel worden er workshops gegeven. Mensen kunnen hier ervaren hoe eigen producten uit de winkel gemaakt worden. „Iedereen kan zien bij ons hoe de producten gemaakt worden”, zegt medewerker van het bedrijf Thomas van Beek.
Dit heeft allemaal te maken met de visie van het bedrijf, dat zich wil onderscheiden door de keten kort te houden en hiermee transparantie te geven aan de consument. Voor meer informatie zie de website van het bedrijf.
Tekst: Thije Jansen
Beeld: Ellen Meinen